Sinds de komst van het internet is de weg vrij voor bedrijven en organisaties om hun eigen content te produceren en verspreiden. Als marketing- en videoregisseur helpen wij je bij het vormgeven, vertellen en verspreiden van jouw verhaal, jouw boodschap in woord en in beeld. Dat doen we met een internet marketing methode. Dat zorgt voor meer betrokkenheid van klanten. Bovendien trekken wij online de aandacht van prospects, maken we leads van deze prospects en blijven we hun interesse voeden om ze uiteindelijk te converteren tot klanten.


Aangenaam...

Voordat we ook maar iets gaan doen moeten we elkaar eerst beter leren kennen. Dat doen we wat mij  betreft onder het genot van een sterke, zwarte koffie met eventueel iets lekkers. Dat lekkers neem ik mee. 

Koffie

​Creativiteit...

Als de klik er is gaan we aan het werk. Dat begint met een strategisch, creatieve sessie waarbij we een aantal essentiële vragen beantwoorden waarmee we een plan van aanval kunnen maken. Ook hier met koffie ...

Strategie

Aanvalsplan...

Nu ben ik even aan de beurt. De uitkomsten van de strategisch, creatieve sessie ga ik uitwerken in een plan voor de langere termijn. Wat gaan we vertellen, aan wie, met welke middelen en via welke platformen?

Marketing plan

Aanval...

Tijd voor de uitvoering van wat er in het aanvalsplan staat. Dat is maatwerk. 
Website, social media, blogs, video, fotografie. Kan allemaal. Een keer per maand bespreken wij samen de voortgang. Die afspraak staat.

Aan het werk

Resultaat...

We gaan voor resultaat. We willen de gestelde doelen behalen. We willen tevreden en blije gezichten. Bij jou, bij mij, maar vooral bij jouw klanten. We meten, analyseren en sturen bij waar nodig.

Tevreden klanten

Het is heel simpel. Ook jouw klanten en leads prikken door verkooppraat heen. Zij willen informatie ontvangen die relevant en nuttig is. En het liefst ook leuk en makkelijk te consumeren. Onze specialisten op het gebied van (internet) marketing, tekst en beeld zorgen vanuit hun expertise en met een duidelijke focus op jouw doelgroep(en) voor relevante en fraaie content. We zorgen dat blogs, video's, foto's en sociale media updates aansluiten bij de doelen van jouw bedrijf. Met de doelgroep continu in het achterhoofd.