Over mij – Tjapko Media

Voor het grootste deel van mijn leven denk ik al in beeld. In eerste instantie in stilstaand beeld. Later aangevuld met bewegend beeld. Ik word vooral blij als ik met fraaie beelden waar licht, compositie, diepte en inhoud samensmelten tot een alleszeggend geheel een inhoudelijk verhaal kan vertellen. Jouw verhaal. Het verhaal van jouw bedrijf. Laten we samen verhalen gaan vertellen in beeld.


Wat kun je verwachten

Meedenken

Wie wil je bereiken met welke boodschap? Ik help je met het aanscherpen van jouw boodschap en deze te vertalen naar krachtig beeld.
Verhalen vertellen in beeld.

Video 

Video is simpelweg de meest succesvolle content om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Ik heb veel ervaring met videomarketing en videoproductie.

Fotografie

Tijdloos en prachtig medium om verhalen te vertellen en mensen te raken. Soms met slechts één beeld, soms met een serie. Online en/of in print. 

Betrokkenheid

Je hebt één contactpersoon en je kunt rekenen op een grote betrokkenheid. Ik heb een grote interesse voor ondernemen en ondernemers. ik leef mee, denk mee en vier het succes graag mee.