Video(marketing) – Tjapko Media

Video is niet meer weg te denken uit een goede internet marketing strategie. Het is hét middel om een boodschap over te brengen. Alleen persoonlijk contact is persoonlijker... Je kunt de kijker ergens mee naartoe brengen.


Bij Tjapko Media zijn we vooral goed in informatieve en documentaire video's. En met we bedoel ik mezelf en waar nodig een team van specialisten op het gebied van beeld, geluid en animatie. Wij vertellen graag het echte verhaal in woord en beeld. 


Een sfeervolle bedrijfsfilm van en voor Reproprint XL. 
Deze video gaat met name over Letterpress en geeft het ambacht sfeervol weer.

Stichting Octant heeft mij gevraagd voor al hun scholen een video te produceren om een inkijk in de school te geven en leerlingen te werven.

 

Een video voor en over Telstar Media.Telstar Media is een moderne digitale drukkerij gevestigd in Pijnacker. 

Een bedrijfspresentatie van Hoeve Biesland. Gemaakt in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp om de verkiezing voor de Ondernemer van het jaar kracht bij te zetten.

 

Een videoverslag van een evenement wordt veel ingezet om de marketing rondom een event te verlengen. Gasten laten zien hoe het was en hen aanzetten tot een volgende actie.

 

Een beursvideo voor het bedrijf DUCO gemaakt tijdens de VSK. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler en trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen.