Video is niet meer weg te denken uit een goede internet marketing strategie. Het is hét middel om een boodschap over te brengen. Alleen persoonlijk contact is persoonlijker... Je kunt de kijker ergens mee naartoe brengen. De betrokkenheid van de kijker vergroten en hem of haar kennis laten maken met het bedrijf en de mensen achter het bedrijf. Als je die gegevens optelt bij de wetenschap dat video vele malen beter converteert dan welk ander communicatiemiddel dan ook, zou ik maar snel met video aan de slag gaan. 


Bij Tjapko Media zijn we vooral goed in informatieve en documentaire video's. Wij vertellen graag het echte verhaal in woord en beeld. Wij geloven dat die journalistieke aanpak werkt. Reacties van klanten bevestigen dat ook. Onze aanpak is persoonlijk en we zijn zeer kritisch zowel op de kwaliteit van de inhoud als de kwaliteit van het beeld en geluid. We werken volgens een methode die vergelijkbaar is met het aanvalsplan voor internet marketing.
Hier links en hieronder kun je een aantal voorbeelden zien van recent geproduceerde video's.

Een bedrijfspresentatie van K.A. van Daalen. Gemaakt in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp om de verkiezing voor de Ondernemer van het jaar kracht bij te zetten.

Een sfeervolle bedrijfsfilm van en voor Reproprint XL. 
Deze video gaat met name over Letterpress en geeft het ambacht sfeervol weer.

Stichting Octant heeft mij gevraagd voor al hun scholen een video te produceren om een inkijk in de school te geven en leerlingen te werven.

Een bedrijfspresentatie van Hoeve Biesland. Gemaakt in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp om de verkiezing voor de Ondernemer van het jaar kracht bij te zetten.

Het verhaal van een medewerker die met passie vertelt over zijn werk en de kansen die hij heeft gekregen van zijn werkgever. Deze video is bedoelt om personeel te werven.

Een videoverslag van een evenement wordt veel ingezet om de marketing rondom een event te verlengen. Gasten laten zien hoe het was en hen aanzetten tot een volgende actie.